Tulevaisuusajattelun opettaminen

Tulevaisuusajattelun opettaminen

Miten opettaa tulevaisuusajattelua kouluissa? Erica Bol keskustelee Mikko Dufvan kanssa Teach the Future -säätiön tekemästä työstä.

Erica Bol on tulevaisuusmuotoilija, joka työssään yhdistää strategista ajattelua ja luovuutta. Hän työskentelee Hollantilaisessa ennakointiyrityksessä nimeltä Conscious Future Design kansainvälisten asiakkaiden kanssa niin julkiselta kuin yrityspuolelta. Teach the Future säätiössä hänellä on muutoksen tekijän rooli ja hän vastaa Euroopan toiminnoista. Hän on aktiivinen monissa tulevaisuuksientutkimuksen verkostoissa, kuten Millennium-projekti, Association of Professional Futurists (APF) ja Dutch Future Society (DFS).

Linkit:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *