Jakso 6: Ennakointi käytännössä

Jakso 6: Ennakointi käytännössä

Ennakointikuplassa Mikko Dufvan vieraana Jaana Tapanainen-Thiess ja aiheena ennakoinnin käytännöt ja ennakointi käytännössä. Mitkä ovat ennakoinnin hyvät käytännöt ja todellisuus yksityisellä ja julkisella sektorilla?

Jaana Tapanainen-Thiess on strategisen ennakoinnin ammattilainen. Hänellä on kattava kokemus ylimmän johdon ennakointiprojektien konseptoinnista ja toteutuksesta niin yrityksille kuin julkisille toimijoille. Hän on vetänyt strategia- ja ennakointihankkeita useilla sektoreilla ja useissa maissa. Haastattelun aikana hän oli johtava erityisasiantuntija valtioneuvoston kansliassa. Tällä hetkellä hän on Advisor, Prime Minister’s Office, Ministry of Cabinet Affairs and the Future, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat. Jaana on myös ennakointiluotsin jäsen.

Jaksoon liittyvät linkit:

 

One Reply to “Jakso 6: Ennakointi käytännössä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *