Jakso 2: Poliittinen päätöksenteko ja kansallinen ennakointi

Jakso 2: Poliittinen päätöksenteko ja kansallinen ennakointi

Ennakointikuplassa Mikko Dufvan vieraana Kaisa Oksanen ja aiheena poliittinen päätöksenteko ja Suomen kansallinen ennakointi. Mikä on tulevaisuusvaliokunta tai ennakointiluotsi? Onko ennakoinnilla vaikutusta ja miten ärsyttää tulevaisuudentutkijaa?

Kaisa Oksanen toimii erityisasiantuntijana valtioneuvoston kanslian politiikka-analyysiyksikössä. Hän vastaa mm. tulevaisuusselonteosta ja kansallisesta ennakointiverkostosta. Hän on innovaatiotutkija, yhteiskuntatieteilijä ja tulevaisuudentutkija, ja on aiemmin työskennellyt VTT:llä, Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa ja Jyväskylän yliopiston Agora centerissä.

Jaksossa mainitut linkit:

One Reply to “Jakso 2: Poliittinen päätöksenteko ja kansallinen ennakointi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *